Retningslinjer for angrerett

Retur, bytte og angrerett

Kjøp i nettbutikken abbystekstiler.no gir deg etter loven 14 dagers ubetinget angrerett fra dagen du mottar varen. Angrerettskjema følger med i kvitteringsmailen som et PDF-vedlegg. For at angreretten skal være gjeldende, må produktene være tilbakelevert i samme stand og med originalforpakning. Varen må sendes innen de 14 dagene er utløpt, og varsle oss gjerne en mail på info@abbystekstiler.no om at varen er på vei. Les mer om din angrerett her. 

Returporto betales av kjøper. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at spesialkuttet stoff ikke har vanlig returrett. Stoffet skjæres spesielt for din bestilling, og det er dessverre ikke mulig å returnere dette. Skulle det være feil i stoffet er det selvsagt klagefrist. Send din henvendelse på e-post til: info@abbystekstiler.no

OBS!  Ved retur av symaskiner skal symaskinen alltid sendes i originalforpakningen, og tilbakeleveres i samme stand.

Motsvarer ikke varen dine forventninger?
Her finner du informasjon om hvordan du gjør en retur eller et bytte. Tenk på at du har 14 dager på deg å bestemme deg for om du ønsker å beholde dine produkter, regnet fra da du mottok pakken. Det er du som kunde som har ansvar for returen fram til at vi har tatt imot og registrert den, så spar alltid kvitteringen du fikk på postkontoret når du skulle sende tilbake pakken. Det kan noen ganger ta opp til 14 dager for en retur å komme til oss og behandles på lageret.

Hvordan gjør jeg en retur?
1. Gi oss beskjed at du ønsker å gjøre en retur. Send en e-post til info@abbystekstiler.no og husk at e-posten må inneholde hvilke varer du ønsker å returnere og ordrenumret ditt. Ordrenumret ditt starter med “Ordre#..
 
Koster det noe å gjøre en retur?
Kjøperen som ønsker å gjøre en retur står for frakten. Frakten spørs på størrelse og vekt og kan enkelt beregnes av personale på ditt nærmeste postkontor. 

Din sybutikk på nett

Hos oss finner du alt du trenger til dine syprosjekter