Bli SEWphisticated!

Bli SEWphisticated!

Symaskinguide for nybegynnere Leser Bli SEWphisticated! 2 minutter Neste Symaskingrupper

En ny plattform for deg som syr eller vil lære å sy!

Her kan du lære av utdannede designere, få inspirasjon og motivasjon, finne prosjekter med ulike vanskelighetsgrad, mønster,  instruksjonsfilmer, oppslagsverk og nordisk community.
SEWphisticated er resultatet av Rakel og Elinor sin store lidenskap for håndverk, bærekraft, klær og mote. Rakel og Elinor har vært en del av Mote- og klesindustrien siden tidlig på 1990-tallet. De er motenerder, utdannede designere og modellører (franske mønsterkonstruktører) og tidligere eier og driver av skolen ESMOD i Oslo. 

Nå vil de lære DEG alt de kan!

Rakel og Elinor veileder deg gjennom hele syprosjektet med inspirerende, pedagogiske og lærerike prosjekt, støtter og heier på deg i “community” og deler sine aller beste tips og triks med deg.

Bli medlem i  SEWphisticated

SEWphisticated er en abonnementsbasert plattform, hvor du betaler en månedspris og får full tilgang til alt av symønster, kurs, instruksjonsvideoer, community og mye mer!  
Om du blir medlem via vår link/qr-kode, får du 3 måneders medlemskap for kun  99,-! (Månedspris etter 3 mnd er 249,-)
Scann Qr-koden eller klikk her for å benytte tilbudet.

Bli medlem og få full tilgang

Som medlem i sewphisticated vil du lære hvordan du skaper en bærekraftig, sofistikert og tidløs garderobe, som gjenspeiler din unike stil. En garderobe du virkelig kan være stolt av - i lang tid fremover. 

Vår visjon er å spre inspirasjon og syglede til alle kreative sjeler. Lag dine egne versjoner av våre ekslusive design, ved hjelp av våre dyktige designere og syeksperter og bli en del av vårt nordiske syfelleskap. Søm er gøy!

Bli SEWphisticated i dag!

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Autorisert forhandler

Vi er autorisert forhandler av Janome symaskiner, og ønsker å hjelpe deg å maksimere din syglede med den perfekte symaskinen.

Din sybutikk på nett

Hos oss finner du alt du trenger til dine syprosjekter